Produk Kecantikan & Kesihatan Di Samping Info-Info Berguna Serta Petua Untuk Panduan Bersama

 

Artistry Hydra-V (Amway)

Posted October 22, 2019 by Mrs Cantik in Produk Kecantikan

3 langkah untuk memiliki kulit sesegar air, SET SISTEM 3 LANGKAH MENYUBUR HYDRA-V menawarkan kulit penghidratan segera dan berjangka panjang yang menjadikan kulit segar, dihidratkan dan dicergaskan semula. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Dirumus secara eksklusif dengan bahan-bahan seperti Air Fjord Norway, Ekstrak Tanaman Pantai Eropah dan Acai Hawaii, SET SISTEM 3 LANGKAH MENYUBUR HYDRA-V adalah penyelesaian yang boleh diharap, yang melembap dan bertahan lama sepanjang tahun untuk kulit yang lembut dan licin.

untuk info lanjut dan harga, klik gambar ini. terima kasih.

Pembersih Berbuih Segar
Gel pembersih berbuih yang lembut namun berkesan menghilangkan minyak yang berlebihan dan kekotoran sambil menyeduh kulit dengan lembapan.

Losyen Pelembut Segar
Penyegar tanpa alkohol yang memberikan penghidratan semula sehingga 211% sambil merapikan kulit untuk menerima manfaat maksimum dari produk penjagaan kulit yang lain.

Krim Gel Menyubur
Krim gel yang berkrim tetapi nipis ini menghidratkan kulit selepas hanya satu penggunaan. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Favourite rutin Lya sekarang ialah lap muka dengan toner.
Absolutely love it😘
Bila lap dengan toner, melekat kotoran sisa warna coklat kat facial cotton. Terasa bersih muka ni.
Dah bersih, baru boleh start step merawat.
Hari demi hari, tekstur muka Lya dah beransur baik. Dulu, dia macam flaky tau, around the cheeks area. Kalau usap pipi tu, memang rasa kasar. Tapi bila tengok dengan mata kasar, taklah kelihatan kasar seperti yang terasa kat tapak tangan ni.
Masa mula mula start pakai #Serum_Custom_Made Artistry, muka masih jugak gitu. Flaky. Tapi kata dalam hati, abis tu takkan nak stop pakai, aku beli dah mahal mahal ni? 🤔
Makanya sapu je dua kali sehari, macam biasa. Buat dek je kat peringatan kat muka tu kesat, kasar tu.
Dan tak lama lepas tu, magic happened. Kulit muka jadi sejuk ja di hujung jari. Bila usap, kulit muka jadi macam sejuk cool pastu rasa basah basah ke apa ni. Rasa sejuk lembap tu. Ha nak explain pun tak reti.
Tapi flaky, kasar, kesat tu semua takde dah. Alhamdulillah sangat.
Terbayang lak masa tu, ni kalau aku give up hari tu, memang tak merasalah kulit jadi okay macam ni.
So ya kawan kawan, produk apa pun kita pakai kena lah disulami dengan rasa sabar. Ibarat kita menyemai benih pokok durian lah kan. Cumanya kita pakai Artistry ni, tidaklah sampai lima tahun baru dapat hasil.
In shaa Allah pakai Artistry secara konsisten, kita boleh pamper skin kita dengan the best ingredients, the best technologies dan most importantnya, SELAMAT untuk long term use.
I love Artistry😘
wasap 0123312030


About the Author

Mrs Cantik


error: Content is protected !!